4N1K İlk Aşk – Episodi 2 i plotë!

4N1K İlk Aşk – Episodi 2 i plotë!

Që nga fëmijëria, Japrak ka ndërtuar një botë shumëngjyrëshe larg botës së vajzave, e përbërë nga katër meshkuj pranë saj. Një ditë, kjo botë ndryshon me lojërat e Barış i cili hyri në mënyrë misterioze në jetën e saj. Ky ndryshim e çon atë në një eksplorim në vetvete dhe botën e vajzave. Tani ajo duhet të bëjë një zgjedhje; ose do të zgjedhë një “princ të përrallës” ose një “hero të gërmuar”.

Të qenit një magnet për dashurinë, shkollën dhe familjet në kuptimin e plotë; Këta pesë të rinj që kapërcejnë çdo vështirësi duke mbajtur njëri-tjetrin; Ai premtim që ata bënë si fëmijë, ajo fjali që ata përsërisin në çdo mosfunksionim, në fakt përmbledh historinë e serialit në mënyrën më të mirë: TË GJITHË PËR VAJZËN TONË DHE VAJZA JONË PËR TË GJITHË NE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *