Eda dhe Serkan të lidhur në jetën reale?

Eda dhe Serkan të lidhur në jetën reale?

Dje në Turqi u ndanë çmimet për aktorët më të mirë për vitin 2020 ku Serkan ishte ai i cili triumfoi dhe mori këtë çmim.

Gjatë një interviste ku u pyet se a ka diçka në jetën reale mes tij dhe partneres së tij në serial, Hande Erçel, ai u përgjigj:

“Nuk kemi asgjë. Nëse do të kishte, nëse do të kishte, do ju tregonim. Shumë faleminderit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *