Emri im është Engjëll – Episodi 135!

Emri im është Engjëll – Episodi 135!

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Emri im është Engjëll, ky serial nuk përkthehet nga ne, por transmetohet nga e hëna në të premten në Rtv21 në orën 20:00 dhe menjëherë po atë ditë episodet postohen këtu.

Deri tani kemi arritur tek episodi 134, kurse më poshtë mund t’a ndiqni që është transmetuar sot, pra episodin 135!

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *