Flakët e Fatit – Episodi 8!

Flakët e Fatit – Episodi 8!

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Flakët e Fatit”, ky serial luan të enjteve në televizionin turk Show TV dhe menjëherë të nesërmen postohen pjesët e reja me përkthim shqip në çdo episod të këtij seriali.

Deri tani kemi përkthyer episodit e 2 të plotë, kurse më poshtë mund t’a ndiqni pjesën e dytë nga episodi 3, pra episodin 8.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *