Hercai – Episodi 191!

Hercai – Episodi 191!

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Hercai”, ky seiral luan të premteve në televizionin turk ATV dhe menjëherë të nesërmen postohen pjesët e reja me prëkthim shqip në çdo epsiod të këtij seirali.

Deri tani kemi prëkthyer 43 epsiodet e para 2 orëshe, të ndara në pjesë dhe kemi arritur tek epsiodi 190! Më poshtë mund të ndiqni epsiodin 191 apo pjesën e dytë të epsiodit 44 që ka luajtur të premten!

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *