Hercai – Episodi 50! (Promo 2)

Hercai – Episodi 50! (Promo 2)

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial luan të premteve në televizionin turk ATV dhe menjëherë të nesërmen postohen pjesët e reja me përkthim shqip në çdo episod të këtij seriali.

Deri tani kemi përkthyer 49 episodet e para 2 orëshe, të ndara në pjesë dhe kemi arritur tek episodi 215! Më poshtë mund të ndiqni promon e dytë të episodit 50 që do të transmetohet të premten

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *