SP – Episodi 88 (06.04.2021)

SP – Episodi 88 (06.04.2021)

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Stmabolli i Paemshirshem” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 19:45 në Aslat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Deri tani kemi arritur tek episodi 87, kurse më poshtë mund ta ndiqni episodin që është transmetuar sot, pra episodin 88.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *