SP – Episodi 89 (Pamje)

SP – Episodi 89 (Pamje)

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Stmabolli i Paemshirshem” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 19:45 në Aslat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Deri tani kemi arritur tek episodi 88, kurse më poshtë mund ta shikoni promon e episodit 89 që do të transmetohet nesër.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *